Underline: salvează fragmente sau citate din cărțile favorite

Underline este o aplicație foarte utilă pentru a salva fragmente din cărțile favorite și care poate fi instalată atât din App Store cât și din Magazin Google Play. Link-ul de descărcare este https://getunderline.com. Aplicația vă ajută să subliniați, salvați, notați fragmente sau citate din titlurile favorite și este utilă, în special, celor care preferă să nu noteze pe cărți cu creionul.

Puteți fotografia sau scana pagini sau anumite fragmente, aplicația vi le va transform în cuvinte. Astfel, puteți șterge ce nu este relevant din fragment sau puteți păstra doar un anumit citat. Tot ce salvați pentru fiecare carte în parte poate fi păstrat atât public cât și privat. 

Underline este o aplicație interesantă pentru că există acolo o comunitate de oameni care citesc cărți din toate domeniile și împărtășesc cu ceilalți fragmentele favorite, discută despre stilul narativ al textelor sau fac analize literare pertinente.

Mai mult, aplicația e intuitivă, găsește titlurile automat cu copertă, astfel veți avea o bibliotecă virtuală cu cărți din care ați salvat anumite idei, fragmente, citate, sau analize pe text.

De asemenea, citatele pot fi personalizate cu un design atrăgător, având la dispoziție mai multe fonturi, culori, sau imagini de fundal, pentru ca apoi să le distribui în social media.

Câteva screenshot-uri de pe telefon pentru a vedea cum arată (aplicație instalată din App Store):

Sper să vă fie de folos!

Sursă imagine: Google Play

Dacă ți-a plăcut, distribuie mai departe:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr
Share on Reddit
Reddit
Digg this
Digg
Email this to someone
email
Print this page
Print

Lasă un răspuns