elefant.ro, black friday, reduceri carti, reduceri black friday, carti carturesti, reduceri carturesti, carturesti.ro, black friday, reduceri carti, reduceri black friday,

Cele mai bune reduceri de Black Friday pentru cărți

Black Friday, sau cum îmi place mie să-i spun, Vinerea Neagră Cu Cardul În Doliu, este un prilej de a-ți îndesa lucruri ieftine, de care nu ai nevoie, în coșul de cumpărături. Și cum totul se face pe de-a întoarselea, ca în România tradițională, nici Black Friday nu mai e ce-a fost. Vinerea devine Joi și ambele sunt mari și sfinte. Ca și cele mai bune reduceri de Black Friday pentru cărți!

Pentru cei slabi cu inima, chiar nu recomand vânătoarea de produse în mediul online. Este o junglă mai sălbatică decât cea în care trăia Tarzan. Și să recunoaștem, nici el nu era prea sănătos. Pentru cei care se încumetă vitejește să ia sub asalt piața online și să o atace cu ultimii bani din salariu, folosind cardul de credit ca scut, spor la treabă și nervi. Pregătești dinainte Aspacardinul pe masă și îți iei doza cu fiecare preț. Cu toate astea, intenționez mai departe să îți ușurez puțin ziua de joi sau vineri, având în vedere că vei sta în trafic, vei face cumpărături sau listele pentru Crăciun, sfinți și alte moaște. Pentru că nu e ocazie mai bună să cumperi cadouri de sărbători pentru cei dragi, care nu au nevoie de ele, încă din ajunul Black Friday.

Dar toată lumea are nevoie de cărți. Pentru că altfel, are loc fenomenul Viorica Dăncilă & Co. Așadar, continuă să citești pentru a vedea ofertele pentru cărți de Black Friday, unde găsești primele reduceri și care sunt cele mai bune promoții. 

 

Oh, cărți! Acele mici enciclopedii care te fac neprost!

 

De Black Friday, cărțile și industria plină de edituri intră într-o zonă triunghiulară a Bermudelor. Toată lumea știe unde sunt cărțile dar nimeni nu știe dacă prețul este adecvat. Când cumperi? Cum cumperi? Ce cumperi? Ce ai deja în bibliotecă? Ce scriitor e mai bun? Vreau să plâng sau să învăț ceva?

Și cum sfatul meu este ca întotdeauna să înveți ceva, să-ți potolești fluturii, aici sunt recomandările mele pentru cele mai bune cărți pe care să le cumperi de Black Friday. Vor fi împărțite în mai multe categorii și link-urile vor proveni din mai multe surse, în functie de prețul cel mai rezonabil oferit de edituri. Așadar, la luptă, pregătiți-vă cardurile și aruncați cu săgețile doldora de bani salvați!

 

Elefant.ro nu mai are răbdare.

Ce reduceri de Black Friday pentru cărți are?

 

elefant.ro

 

În primul rând, fiindcă răbdarea nu este punctul lor forte, după cum mărturisesc chiar ei, oamenii de la Elefant s-au pus în mișcare. Acestea sunt cărțile care, după părerea mea, merită achiziționate, răsfoite și citite cu interes!

 

Yuval Noah Harari – O scurtă istorie a viitorului

 

Yuval Noah Harari, elefant.ro, black friday, reduceri carti, reduceri black friday,

Cumpără de aici

 

„O carte extraordinară… Nu doar schimbă felul în care vezi lumea după ce o citești, ci înfățișează trecutul într-o lumină diferită.” (Mail on Sunday)

„Provocatoare… Opera unui gînditor înzestrat.” (The New York Times)

„Harari are abilitatea de a condensa memorabil mari idei și de a le îmbina cu umorul. El ne oferă nu doar lecții de istorie, ci o lecție de metaistorie.” (The Washington Post)

„Istoria a început cînd oamenii au inventat zeii și se va sfîrși cînd oamenii vor deveni zei.” (Yuval Noah Harari)

 

Yuval Noah Harari – 21 de lectii pentru secolul XXI

 

Yuval Noah Harari, elefant.ro, black friday, reduceri carti, reduceri black friday,

Cumpără de aici

Într-o lume invadată de informații irelevante, claritatea înseamnă putere. Cenzura nu înseamnă blocarea fluxului de informații, ci mai curînd asaltarea oamenilor cu dezinformări și lucruri care să le distragă atenția. 21 de lecții pentru secolul XXI face lumină în privința unora dintre cele mai presante chestiuni de pe agenda globală actuală. Cum facem față epidemiei de știri false? Mai sunt relevante națiunile și religiile? Ce ar trebui să ne învățam copiii? De ce trece democrația liberală printr-o criză? Este iminent un nou război mondial? Ce înseamnă ascensiunea lui Donald Trump? Ce civilizație domină lumea-Occidentul, China, islamul? Europa ar trebui să-și deschidă porțile imigranților? Poate naționalismul să rezolve problemele legate de inegalitate și de schimbare climatică? Ce ar trebui să facem în privința terorismului?

 

Anne Frank – Jurnalul Annei Frank

 

anna frank, jurnalul annei frank, elefant.ro, black friday, reduceri carti, reduceri black friday,

 Cumpără de aici

Pentru prima oară în românește, puteți găsi la Elefant.ro versiunea definitivă a Jurnalului, tradusă după originalul neerlandez. 

„Era o tânără scriitoare minunată. Era cineva la cei treisprezece ani ai ei. Parcă ai vedea, la viteza mărită, un film cu un făt care capătă brusc chip și începe să stăpânească lucrurile… dintr-odată, descoperă reflecția, brusc, face portrete, schițe de personaje, și iată lungi întâmplări complicate, povestite atât de frumos, încât par să aibă în spate zeci de ciorne. Și fără intenția otrăvită de-a fi interesantă sau profundă. Este ea însăși… Ardoarea, spiritul care o animă mereu activ, punând mereu lucrurile în mișcare… E ca o surioară pasională a lui Kafka, este fetița lui pierdută.” (Philip ROTH, The Ghost Writer)

 

Stephen Hawkings – Scurta istorie a timpului. De la Big Bang la găurile negre

 

elefant.ro, black friday, reduceri carti, reduceri black friday, stephen hawkings, scurta istorie a timpului, big bang

Cumpără de aici

„De unde vine universul? Cum și când a început? Va ajunge la un sfârșit, și dacă da, cum? Acestea sunt întrebări care ne interesează pe toți. Știința modernă a devenit însă atât de tehnică, încât numai un număr foarte mic de specialiști sunt capabili să stăpânească matematica utilizată pentru descrierea lor. Totuși, ideile de bază privind originea și soarta universului pot fi enunțate fără utilizarea matematicii, într-o formă pe care o pot înțelege oamenii care nu au educație științifică. Este ceea ce am încercat să fac în această carte.” (STEPHEN W. HAWKING)

 

Nicholas Nassim Taleb – Lebăda neagră. Ediția a III-a, revizuită

 

Nicholas Nassim Taleb, Lebada neagra, elefant.ro, black friday, reduceri carti, reduceri black friday

Cumpără de aici

„Eleganța, uimitoare și aplicabilă universal, Lebăda Neagră o să vă facă să priviți lumea altfel. Taleb este un scriitor cât se poate de antrenant, inteligent, provocator, care spune povești neobișnuite. Adept al unei abordări interdisciplinare, atacă o gamă variată de subiecte, de la științele cognitive până la afaceri și teoria probabilității.” (Goodreads)

„Una dintre cele mai influente 12 cărți de după cel de-Al Doilea Război Mondial.” (The Sunday Times)

„Nassim Nicholas Taleb merită să fie numărat împreună cu cei mai de seamă intelectuali ai lumii contemporane. El a reușit să schimbe modul multora de a gândi despre incertitudine, mai ales în zona financiară. Cartea sa, Lebăda neagră, este o analiză originală și curajoasă a felului în care oamenii încearcă să explice neprevăzutul.” (Daniel Kahneman, laureat al Premiului Nobel)

 

Cărturești.ro începe de pe 16 nov până pe 18 nov.

Ce reduceri de Black Friday pentru cărți are?

 

carti carturesti, reduceri carturesti, carturesti.ro, black friday, reduceri carti, reduceri black friday,

 

Cărturești iese în evidență anul acesta prin reduceri de 15-20% la toate produsele care au eticheta 24 h în dreptul lor, iar reducerile de Black Friday ajung pana la 80%. Așadar, este o ocazie bună să profiți de tot ce au de oferit. Hai să vedem care sunt produsele vedetă și ce anume găsim în raftul cu noutăți Gaudeamus 2018:

 

Mark Manson – Arta subtilă a nepăsării

 

carti carturesti, reduceri carturesti, carturesti.ro, black friday, reduceri carti, reduceri black friday, mark manson, arta subtila a nepasarii

Cumpără de aici

În acest ghid revoluționar, definitoriu pentru o întreagă generație, autorul ne învață că, pentru a fi fericiți, trebuie să renunțăm la a fi „pozitivi” mereu și trebuie, în schimb, să ne perfecționăm în învingerea obstacolelor. Susținându-și afirmațiile cu cercetări academice și anecdote bine plasate, Manson argumentează că pentru a avea o viață mai bună trebuie să știm nu cum să transformăm lămâile în limonadă, ci cum să le tolerăm mai bine. El ne sfătuiește să ne cunoaștem limitele și să le acceptăm. Aceasta este adevărata sursă a puterii. După ce ne-am acceptat temerile, greșelile și incertitudinile, după ce încetăm să evităm adevărurile dureroase și începem să le înfruntăm, putem găsi curajul și încrederea pe care le căutăm cu disperare. Adoptând pentru acest manifest un ton sincer și un limbaj direct, fără compromisuri, Manson încearcă să ne trezească la realitate pentru a putea duce o viață mai plină de satisfacții și mai ancorată în concret.

 

Steve Harvey – Poartă-te ca o doamnă, gândește ca un bărbat

 

carti carturesti, reduceri carturesti, carturesti.ro, black friday, reduceri carti, reduceri black friday, steve harvey, poarta-te ca o doamna, gandeste ca un barbat

Cumpără de aici

Dacă sunteți într-o relație stabilă și doriți să primiți inelul, această carte este pentru dumneavoastră. Dacă sunteți căsătorită și vreți să recâștigați controlul și să vă consolidați legătura sau dacă v-ați săturat să fiți tratată ca o jucărie, puteți folosi această carte ca pe un instrument – să luați fiecare dintre principiile, regulile și ponturile din acest ghid practic și să le utilizați pentru a anticipa planul de joc al unui bărbat și pentru a riposta cu o ofensivă și o defensivă de neoprit.

 

Viktor E. Frankl – Omul în căutarea sensului vieții

 

Viktor E. Frankl - Omul în căutarea sensului vieții, carti carturesti, reduceri carturesti, carturesti.ro, black friday, reduceri carti, reduceri black friday,

Cumpără de aici

Cartea lui Frankl conține istorisirea vieții unui om care, dintr-un număr, a redevenit o persoană. Autorul a trăit experiența a trei ani de teroare în lagărele naziste de la Auschwitz și Dachau. În timpul suferinței îndurate și parțial din cauza acesteia, și-a dezvoltat viziunea psihoterapeutică, cunoscută sub numele de logoterapie. În centrul teoriei sale stă convingerea că forța motivatoare fundamentală a omului este căutarea sensului existenței. Potrivit lui Gordon W. Allport, cartea reprezintă „mai mult decât povestea biruinței lui Viktor E. Frankl asupra morții: este o remarcabilă combinație de știință și umanism și o introducere în cea mai semnificativă mișcare psihologică a zilelor noastre.”

 

carti carturesti, reduceri carturesti, carturesti.ro, black friday, reduceri carti, reduceri black friday, noutati gaudeamus, carturesti gaudeamus, gaudeamus

tatuatorul de la auschwitz heather morris, carti carturesti, reduceri carturesti, carturesti.ro, black friday, reduceri carti, reduceri black friday,

Cumpără de aici

gabriel liiceanu asteptand o alta omenire, carti carturesti, reduceri carturesti, carturesti.ro, black friday, reduceri carti, reduceri black friday,

Cumpără de aici

david grann - crimele din osage county - luna floare si istoria fbi, carti carturesti, reduceri carturesti, carturesti.ro, black friday, reduceri carti, reduceri black friday,

Cumpără de aici

gabriela girmacea - Primul Razboi Mondial - Intre realitate si fictiune, carti carturesti, reduceri carturesti, carturesti.ro, black friday, reduceri carti, reduceri black friday,

Cumpără de aici

umberto eco - Istoria taramurilor si locurilor legendareumberto eco - Istoria taramurilor si locurilor legendare, umberto eco gaudeamus, umberto eco reduceri, umberto eco carturesti,, carti carturesti, reduceri carturesti, carturesti.ro, black friday, reduceri carti, reduceri black friday,

Cumpără de aici

carti carturesti, reduceri carturesti, carturesti.ro, black friday, reduceri carti, reduceri black friday, jo nesbo reduceri, jo nesbo carturesti

Cumpără de aici

carti carturesti, reduceri carturesti, carturesti.ro, black friday, reduceri carti, reduceri black friday,carti carturesti, reduceri carturesti, carturesti.ro, black friday, reduceri carti, reduceri black friday, andrei plesu, pe mana cui suntem, andrei plesu carturesti, andrei plesu reduceri, tragicomedie

Cumpără de aici

ion vianu, ion vianu reduceri, ion vianu carturesti, ion vianu gaudeamus, carti carturesti, reduceri carturesti, carturesti.ro, black friday, reduceri carti, reduceri black friday,

Cumpără de aici

carti carturesti, reduceri carturesti, carturesti.ro, black friday, reduceri carti, reduceri black friday, cristian englert, cristian englert gaudeamus, cristian englert carturesti

Cumpără de aici

carti carturesti, reduceri carturesti, carturesti.ro, black friday, reduceri carti, reduceri black friday, marius oprea, marius oprea gaudeamus, mostenitorii securitatii reduceri black friday,

Cumpără de aici

 

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?