Michaela Coman

„Eu nu contest idealurile, îmi pun mănuşi atunci când mă apropii de ele...”
Târgul Cărtureștilor vine cu Ediția de Paști în 2018

Târgul Cărtureștilor vine cu Ediția de Paști în 2018

Da, Târgul Cărtureștilor vine cu Ediția de Paști și nu trebuie să te prindă cu Iepurașul nepregătit. Mai ales pentru că ai și reduceri până la 50% pentru sărbători frumoase alături de cei dragi.

Cine este un mic târg de cadouri deștepte? Exact – Târgul Cărtureștilor

Este o plăcere în concediul de Paști să mergi la Târgul Cărtureștilor. Nu este intitulat un mic târg de cadouri deștepte fără motiv.

Încurajați de primele raze de soare din această primăvară, care s-a lăsat destul de mult așteptată, Cărturești a dat startul la #targulcarturestilor #editiadepasti, unul dintre cele mai frumoase târguri.

Speranța noastră este că poate așa vom convinge primăvara să ne lase să ne jucăm, cu ghioceii, liniștiți.

Așadar, ce puteți găsi în selecția Tărgului Cărtureștilor?

Această selecție este una dintre cele mai bine gândite, după părerea mea. Echipa Cărturești a reușit să cuprindă tot ceea ce este mai bun de citit, de ascultat. de văzut și de savurat. Mai pe scurt, toate deliciile tale vor fi într-un singur loc.

Mai mult decât atât, dacă vrei companioni aleși pentru pregătirile de Paști, ai la îndemână foarte multe propuneri muzicale, de la o muzică deosebită și clasică la Fanfara Ciocârlia.

De asemenea, dacă vrei doar să te relaxezi și să te adâncești în tainele cărților, te poți alătura autorilor precum Steinhardt (preferata mea: Jurnalul Fericirii), Zeldin cu O Istorie Intimă A Omenirii sau te poți „scufunda” în Nostalgia lui Cărtărescu.

Iar, ca de obicei, Iepurașul de Paști va fi prezent pentru a ne gâdila cu mustăcioarele lui. Poți să te bazezi pe el cu toată încrederea, el se va ocupa de toate bunătățile pe care le vor primi cei dragi ție. Cum?

Tărgul Cărtureștilor îți pune la dispoziție cea mai delicioasă ciocolată, migdale organice și o varietate de vinuri. Astfel, tot ce ai de făcut e să te relaxezi și să îți alegi deliciile.

reduceri, carturesti, pasti, discount 50%

Cadourile mele preferate de la Târgul Cărtureștilor

Deoarece sărbătorile se apropie din ce în ce mai mult, încerc să îmi planific de pe acum cadourile. Cel mai mult îmi place să fac și să primesc cadouri cu cărți. Preferatele mele sunt cele de beletristică, dramele, Sf-urile dar și cărțile de psihologie.

Așadar, aceasta este lista mea cu cadourile mele preferate pe care le puteți găsi aici: Mircea Cărtărescu vă citeșteColecția Audrey HepburnCutie mare pentru pranz – Garden Birds și Vin rosu – Villa Vinea Feteasca Neagra Selection, 2013, sec. Pentru că fără un vin roșu bun, parcă nu ar fi completă sărbătoarea.

targul carturestilor, carturesti, pasti, cadouri, reduceri

Dar vouă ce vă face cu ochiul? Ce anume vă atrage din acest minunat Târg al Cărtureștilor

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.