Michaela Coman

„Eu nu contest idealurile, îmi pun mănuşi atunci când mă apropii de ele...”
Doar Astăzi Reduceri Până la 82% La TOATE Titlurile Polirom!

Doar Astăzi Reduceri Până la 82% La TOATE Titlurile Polirom!

Astazi reduceri frumoase de Paști!!! 

Nu știu ce faceți voi de Paște, dar …

Eu prefer să mă delectez cu câte o carte! Până la urmă, cărțile te fac neprost!

Așadar, vă propun să descoperiți și voi unele dintre cele mai recomandate și citite cărți de la Polirom. Iar pentru asta Libris a avut grijă să nu lipsească Iepurașul nimănui. Ce poate fi mai frumos decât să oferi o carte celor dragi!

Astăzi reducerile sunt pe placul tuturor. Și bonus, unele cu transport gratuit.

libris.ro

Reducerile de astăzi vin cu Iepurașul:

1. Exerciții de echilibru – Tudor Chirilă

Noi am pierdut. Dar voi, voi mai aveţi o şansă. Noi am fost fericiţi că am descoperit Coca-Cola şi bananele şi am crezut că dacă noi citim şi ei vor citi. Si că toţi vom progresa, iar ţara va avea scăpare. Ne-am înşelat. Unii dintre noi au plecat de aici. Câştigă bani acolo şi tânjesc după oraşul ăsta împuţit. Voi însă, voi aveţi o şansă. Voi aveţi şansa.

 

astazi reduceri

2. Cel care mă așteaptă – Parinoush Saniee

La vârsta adolescenței, protagonista romanului, Masumeh, se îndrăgostește de un tânăr, în drumul ei spre școală. Deși relația lor este inocența cei doi abia dacă îndrăznesc să schimbe câteva priviri, iubirea îi este descoperită, iar ea ajunge să fie măritată cu forța. Din fericire, se nimerește să aibă un soț care îi permite să-și continue studiile și care, spre deosebire de bărbații din propria ei familie, nu încearcă să-i controleze viața pas cu pas. Treptat, Masumeh descoperă că soțul ei are cu totul alte preocupări decât familia și că idealurile și obiectivele sale politice îi pun viața în pericol, forțând-o să trăiască într-o continuă stare de îngrijorare și neliniște.

 

astazi reduceri

3. Don Quijote de la Mancha vol.1 + 2 – Miguel de Cervantes

Norocul ne călăuzește pașii mai bine decît ne-am putea noi dori, căci ai în față, prietene Sancho Panza, o priveliște care ne descoperă treizeci și mai bine de uriași, nemăsurat de mari, cu care am de gînd să mă lupt și să le fac la toți de petrecanie, și ce-om lua de la ei drept pradă să ne fie cheag îmbogățirii; că-i bătălie dreaptă, și înseamnă să-l slujești pe Dumnezeu dacă stingi sămînța lor afurisită de pe fața pămîntului.” „Ce uriași?” zise Sancho Panza. „Aceștia pe care-i vezi», răspunse stăpînul său, «acestia cu brațe cît toate zilele, că sînt unii la care măsoară cît două leghe”. „Ia seamă, Luminăția Ta”, i-o întoarse Sancho Panza, „că ăștia care se văd aicea nu-s uriași, ci mori de vînt, iar ceea ce iei dumneata drept brațe sînt aripile, care, invirtite de vînt, mișcă pietrele morii”. „Se vede cît de colo”, răspunse don Quijote, „că nu prea ești citit cînd e vorba de aventuri cavalerești; sînt uriași, și dacă ți-e frică de ei, șterge-o de-aici și pune-te pe rugăciuni, cît timp m-oi încleșta eu cu ei în luptă crîncenă și defel dreapta”.

 

astazi reduceri

4. Femeia cu Părul Roșu – Orhan Pamuk

În timp ce trenul care se îndrepta către Ongoren înainta, legănându-se de zor, printre zidurile orașului și Marea Marmara, printre clădiri lăsate într-o rană, vechi de sute de ani, și hoteluri noi din beton, printre parcuri, restaurante, vapoare, mașini, simțeam o durere în pântece, care devenea din ce în ce mai intensă. Necati Bey îmi mai spusese o dată în după-amiaza aceea că Enver nu avea să participe la reuniune, dar eu nu puteam să nu mă gândesc, emoționat, că era posibil că fiul meu să vină acolo, sub o formă sau alta, ca să-și vadă tatăl. Teama de confruntarea cu Meșterul Mahmut și cu propria-mi greșeala se transformase, după treizeci de ani, în frământarea pricinuită de întâlnirea cu fiul meu, la Ongoren. Când a încetinit trenul, la sosire, n-am mai izbutit să zăresc, printre clădirile de beton, platoul nostru de odinioară, dar m-am simțit o clipă de parcă ar fi urmat să particip la o întâlnire pe care o aveam stabilită acolo.

 

astazi reduceri

 

libris.ro

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.