Michaela Coman

Eu nu contest idealurile, îmi pun mănuşi atunci când mă apropii de ele...
Azi ce?

Ce faci atunci când ești singură de Valentine’s Day? Te bucuri!

14/02/2017

De Valentine’s Day (Ziua îndrăgostiților) lumea o ia razna. Efectiv, haosul se instalează în magazine, în florării sau în locațiile montane (pentru că nu e nimic mai frumos decât să îngheți în vârful unui munte, testând zăpada). Totul este roșu, la propriu. Sângele curge disperat prin vene ca un râu învolburat căutând punctul culminant al liniștii.

Dar, atunci când ești singur/ă, lucrurile se schimbă. Din punctul meu de vedere, în foarte bine.

De ce trebuie să te bucuri? Și de Valentine’s Day? Și fiind singur/ă? Hmm, motivele sunt nesfârșite dar hai totuși să le dăm o șansă.

1. Nivelul ritmului cardiac se află într-un punct echilibrat, sănătos

Fiind singur/ă, bătăile inimii nu-ți vor juca feste, surprize, întâmplări neașteptate. Deci vei fi sănătos și într-o condiție acceptabilă. Nu trebuie să alergi nicăieri, nu trebuie să ai dubii în privința unor cadouri potrivite, ziua de 14 februarie se desfășoară în mod normal. Mai mult, poți face exact ce vrei tu, fix ceea ce vrei. Fără compromisuri. Nu renunți la nimic. Asta pentru mine e esențial, să poți fii tu. După propriul ritm, fără perturbări inconfortabile.

2. Salariul pe luna februarie încă este în cont

Asta sigur te va bucura. Tot ce știai că ai în cont este încă acolo. Nu au zburat banii nicăieri, nici pe ciocolata care oricum dispare într-o oră, nici pe florile care oricum se vor ofili, nici pe cadourile care oricum nu vor mai fi. Totul este risipitor deci poți avea o evidență mai bună a banilor. Deci merită să te bucuri.

3. Nu ai nici un motiv să te doară capul

Aici deja vorbim despre cum să fii fericită. Totul decurge după cum îți propui, ești la muncă, lucrezi, te poți duce acasă, te poți duce la film, parcă ai mânca o delicatese mică la restaurantul tău favorit. Nu trebuie să te dezbraci pentru asta, nu trebuie să își fluturi genele, nu trebuie să își coafezi părul și nici să pictezi davinciesc fața ta de toate zilele. Și, nu-i așa, capul nu te mai doare când îl așezi pe pernă și adormi liniștită.

4. Nu ai nici un motiv să îți pregătești punguța cu minciuni

Aici cred că vorbim despre cum să fii fericit(fără ă). Știu că, neintenționat, vei fi predispus să scoți o minciună (de fapt, mai multe) din momentul în care cerul s-a luminat. Și mai știu că bucuria acestei zile te va atinge nemăsurat. În cuvinte. Mai ales când sigur e frumoasă, sigur că a mai slăbit, sigur că este lumina vieții tale. Lucrurile se schimbă, însă, când doar mergi la meci cu băieții, la o bere, cinstind niște amintiri de pe vremea când căminul de la facultate îți oferea cele mai minunate clipe din viața ta, alături de prieteni.

5. Nu îți cauți satisfacția doar într-o persoană. Creează dependență!

Da. Există mai multe satisfacții pe pământ, deși recunosc, nimic nu bate sex-ul. Cu toate acestea, un film bun, o carte bună, un vin bun sunt alternative destul de atrăgătoare. Vorba vine, în patul tău și pe muzica ta, poți face orice, fără inhibiții. Totul este la vedere, nimic de ascuns, nimic de planificat, nimic de calculat sau evitat. Deci, iubește-te așa cum știi!

Ca o concluzie, acest articol nu și-a propus să prejudicieze relațiile. Cuplurilor, vă doresc fericirea din lume să se revarse în anii care vă așteaptă să-i îmbogățiți trupește și spiritual. Vă doresc multe zâmbete, răbdare și speranțe îndeplinite! Singureilor, pentru voi am următorul mesaj: puteți fi singuri și puteți să vă bucurați de viață, mai ales că e a voastră. Pentru că sunt pașii voștri, deciziile voastre și inima voastră.

Atât timp cât te vei iubi pe tine cu toată sinceritatea, fericirea e a ta. Iar dacă veți găsi pe cineva care să vă iubească la fel de sincer, profitați de fiecare strop de fericire nouă.

O zi frumoasă vă doresc!

Sursa imaginii: Bmag

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *