Michaela Coman

„Eu nu contest idealurile, îmi pun mănuşi atunci când mă apropii de ele...”
Ai rămas fără povești pentru copii? Iepurașul te salvează cu Libris

Ai rămas fără povești pentru copii? Iepurașul te salvează cu Libris

Dacă ai rămas fără povești pentru copii, Libris vine în ajutorul tău cu Iepurașul de Paști. Ai Happy Weekend pentru toți prichindeii care așteaptă cu nerăbdare Iepurașul. Așa că, este timpul să te pregătești cu cărți de povești minunate care vor aduce zâmbetul pe fața prichindeilor tăi. Vezi ce reduceri ți-a pregătit Libris în acest sfârșit de săptămână cu soarele mult așteptat.

libris.ro

Cărți de povești pentru copii și nu numai … Vezi ce a pregătit Iepurașul pentru tine!

 

libris.ro libris.ro libris.ro libris.ro

libris.ro

libris.ro

100 jocuri distractive și educative pentru copii

jocuri pentru copii, povesti pentru copii, carti de povesti, reducere, libris, cadouri de PastiEditura Corint Junior te salvează cu cea mai distractivă dintre cărțile pentru copii. Astfel, cu această carte, îți vei petrece timpul liber, bucurându-te împreună cu micuțul tău cu 100 de jocuri distractive dar și foarte educative. Ce îți poți dori mai mult? Prichindelul tău își va pune mintea la contribuție pentru a rezolva cât mai creativ și amuzant toate jocurile. Iar în această mini-vacanță de Paști, nu vei rămâne fără povești pentru copii, Iepurașul și-a făcut datoria cu jocuri de memorie, de mimică, de atenție, activități cu hârtie și creioane, dar și vânători de comori și jocuri cu mingea. Așadar, distracția este „în joc” iar prichindeii tăi nu se vor plictisi niciodată!

Enciclopedia lumii pentru copii

povesti pentru copii, libris, reduceri, cadouri de pasti, ecniclopedia lumii pentru copii,
Nu e întotdeauna ușor să trezești interesul și curiozitatea prichindeilor. Timpul, de asemenea, este mereu o problemă pentru cei care suntem într-o continuă mișcare. Așadar, cu aceste povești pentru copii, adunate într-o enciclopedie cu ilustrații superbe, distracția va fi garantată. Astfel, Corint își aduce în atenție Colecția superbă de Atlase și Enciclopedii, pentru îmbogățirea cunoștințelor copiilor. Având și reducere de 40%, nu ai cum să treci ușor peste această ofertă. Enciclopedia este destinată copiilor peste 8 ani și cuprinde informații variate, din mai multe domenii dar și o rubrică pentru „informații cheie”. Iepurașul întotdeauna știe ce le place prichindeilor, vezi aici oferta.

Limba engleză pentru cei isteți de mici

limba engleza, engleza fara profesori, engleza incepatori, istet de mic, libris, reduceri, iepurasul de pasti, cadouri de pasti

Nu-i așa că toți suntem isteți de mici? Așadar, oferă-i și prichindelului tău șansa cu această colecție de 5 cărticele pentru a deveni bilingv în română și engleză. Perfectă pentru copiii de până la 4 ani, colecția Isteț de mic și-a propus să îi învețe pe copii limba engleză. Dar nu oricum! Ci prin ilustrații superbe și atrăgătoare care le va atrage atenția, cu siguranță. Iar prin reprezentarea grafică, prichindeii vor reține mai bine cuvintele în limba engleză. Așadar, aceste 5 cărticele sunt ideale în cazul copiilor care doresc să învețe engleza pentru începători.

Povești pentru copii – Legendele Olimpului

legendele olimpului, carti de povesti, povesti pentru copii, cadouri de pasti, iepurasul de pasti, reduceri, librisIepurașul are și ceva pentru copiii pasionați de istorie prin Legendele Olimpului. Așadar, Alexandru Mitru vă propune această carte minunată de legende speciale pentru copiii de până la vârsta de 10 ani. Cartea cuprinde două părți, și anume, Zeii și Eroii, așa că imaginația va zburda spre țărmurile Eladei. Inspirate din miturile Greciei Antice, legendele Olimpului vor atrage copiii prin povești fabuloase care vor dezvolta abilitatea de gândire. Mai mult decât atât, istoria mitică poate reprezenta și prilejul formării unui vocabular mai dezvoltat, unei gândiri analitice și unei capacități de gândire creativă. Cu siguranță acum nu vei mai rămâne fără povești pentru copii, Iepurașul ți-a adus cele mai frumoase oferte de la Libris.

libris.ro
libris.ro

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.